Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2016

ΦΡΟΥΤΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

Δωρεάν διανομή φρούτων και λαχανικών στα σχολεία

 

Την  Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2016 το  απόγευμα στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Δήμος Λαμιέων  ενημέρωσε τους Συλλόγους Γονέων & Κηδεμόνων  Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης για την δωρεά φρούτων στους μαθητές των σχολείων. 15 κιλά φρούτα μία φορά τον μήνα για κάθε μαθητή. 5 κιλά πορτοκάλια σε διχτάκι, 5 κιλά μανταρίνια σε διχτάκι και 2 συσκευασίες των 2,5 κιλών ακτινίδια.
Η όλη διαδικασία θα γίνεται μέσω των Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων, μία φορά τον μήνα, την τελευταία Τετάρτη και Πέμπτη κάθε μήνα.
Η διανομή θα γίνεται σε συγκεκριμένο χώρο (μάλλον στην έκθεση της Λαμίας). Από εκεί θα φορτώνονται με ευθύνη των Συλλόγων σε αγροτικό ή φορτηγάκι και τα φρούτα θα μοιράζονται στα Σχολεία.
Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 8ου Δημοτικού Σχολείου Λαμίας στηρίζει αυτή την προσπάθεια, καλύπτοντας  τα έξοδα μεταφοράς των φρούτων από τον χώρο διανομής στο σχολείο μας.
Επίσης ο Σύλλογος μας στα πλαίσια αυτής της προσπάθειας θα συνεργασθεί με τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Λαμίας, για την από κοινού μεταφορά των φρούτων στα σχολεία μας.
Θα ακολουθήσει ενημερωτική επιστολή όταν οριστικοποιηθεί η όλη διαδικασία.