Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012


ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 8ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΛΑΜΙΑΣ

Αγαπητοί γονείς

Εκμεταλλευόμενοι τις  δυνατότητες που μας προσφέρουν οι νέες τεχνολογίες ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων  προχώρησε στην δημιουργία Ιστολογίου.


 (μπορείτε  να κάνετε αναζήτηση για παράδειγμα μέσω της μηχανής αναζήτησης Google γράφοντας : Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων 8ου Δημοτικού Σχολείου Λαμίας)

Με το συγκεκριμένο ιστολόγιο στοχεύουμε στη δημιουργία  μιας επιπλέον διόδου επικοινωνίας μαζί σας.

 Έτσι μπορείτε από εδώ να παρακολουθείτε τις ανακοινώσεις, να ενημερώνεστε για τις δραστηριότητες και τις ενέργειες του Συλλόγου σε διάφορα θέματα που αφορούν το σχολείο.

 Συνεπώς εσείς οι γονείς του σχολείου καθώς και οι δικτυακοί επισκέπτες μας, θα βρίσκετε χρηστικές πληροφορίες και ανακοινώσεις του συλλόγου που σας αφορούν και θα έχετε την δυνατότητα να μαθαίνετε τα τελευταία νέα.

Επιπλέον θα μπορείτε να επικοινωνείτε ηλεκτρονικά με τον σύλλογο, υποβάλλοντας  το μήνυμα σας στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: sgk8dimlamias@gmail.com.

Ελπίζοντας η σελίδα μας να γίνει αφορμή για μεγαλύτερη συνεργασία και περισσότερη συμμετοχή όλων των γονέων, μαθητών και εκπαιδευτικών του σχολείου μας, σας καλούμε να μας βοηθήσετε στην προσπάθειά μας αυτή στέλνοντάς μας παρατηρήσεις, σχόλια, κείμενα, άρθρα  στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση.  
                    
                     Με εκτίμηση
                -Το-
             
               Διοικητικό Συμβούλιο